Telephelyeink

Társaságunk 9 telephellyel rendelkezik, ebből 4 telephelyen: Solton, Baján, Sásdon és Dunaföldváron aszfaltkeverés is történik. A központi telephelyünk Solton van, itt található a központi épületünk és az irodáink, a gépjavító műhelyeink, a raktárunk, a kő- és salakdepók, a Ermont Top Magnum 200 aszfaltkeverő, az Euro MHL 120 D mobilkeverő és a mérlegház.

Telephelyeink

A tulajdonunkban lévő géppark karbantartását és javítását saját szakembergárdával és saját eszközökkel végezzük. A folyamatos fejlődés megkívánja az egyre korszerűbb gépek beszerzését és használatát, mely biztos hátteret ad az egész évi folyamatos működésnek. Telephelyeink fő feladata a folyamatos kiszolgálás biztosítása és a megfelelő anyagok, megfelelő mennyiségben rendelkezésre állása. Ennek érdekében telephelyeinket az igényekkel párhuzamosan növeltük, így a tárolható mennyiség az elmúlt években a többszörösére növekedett. Ez köszönhető a helyszíni eladásoknak és az aszfaltigények gyarapodásának is. Célunk, hogy bármikor, bárkit ki tudjunk szolgálni.

A másik aszfaltkeverőnk Baján található. Itt kődepók, illetve egy újonnan telepített Amman Unibatch 180 aszfaltkeverő található. Erről a telephelyről ki tudjuk elégíteni a Bács-Kiskun és a Tolna megyei aszfaltigényeinket egyaránt.

A harmadik telephelyünk és egyben aszfaltkeverőnk Sásdon található. Itt szintén kődepók, illetve egy Teltomat V. aszfaltkeverő található. Erről a telephelyről 2008 óta tudjuk kielégíteni a Somogy, Baranya és Tolna megyei aszfaltigényeinket.

A következő telephelyünk és aszfaltkeverőnk Dunaföldváron található. Itt kődepók, illetve egy Marini Umap2008 aszfaltkeverő található. Erről a telephelyről 2013 óta tudjuk kielégíteni a Tolna és Fejér megyei aszfaltigényeinket.